Hej!

Medans pappa var så jäkla duktig och köra i detta väder hela vägen till Kumla för att Smulan skulle till veterinären för provtagning och uppföljning efter att hon blev så pass dålig i September , så vart jag , mamma och Micke hemma vi vågade inte ut i detta skit väder man vet aldrig vad som kan hända på vägen , ville knappt att pappa eller Smulan skulle åka.. Men han va tvungen då det var sista besöket i Kumla som jag förstod. Jag passade då på att sitta och kolla på lite tecknat tycker det är otroligt charmigt så spelar ingen roll vilken ålder man är i.

Jag kollade på Scobby doo och hans vänner en favvo serie sen man var liten det var en film så passade på att se den, men nånting jag har blivit irriterad på det är att Scooby do har blivit omgjorda på alla sätt och vis och jag tycker verkligen inte om det ni kommer se skillnaden här nedanför på bilderna. Men filmen jag såg var den gamla vanliga så den kunde man gott sitta och titta på.

52 Comments

 1. Å va härligt.
  Tycker pappa din är duktig. Törs ut i skit vädret
  Tecknat igen på tv. Jaja.
  Många varma kramar från tanten

 2. Älskar också tecknat och Schooby Doo! Men hatar att de har gjort så med många gamla klassiker att de förnyar det med en sämre stil… Den nya va verkligen as ful 🙁
  Hoppas det gick bra för din pappa och Smulan

  • Ja men visst är den bra? Ja jag tycker inte alls om dem nya 🙁 inte alls som när man var barn. Det gick bra för dem

 3. Åh, att köra är inte kul i detta väder. Hoppas det gick bra ändå! Så länge sen man såg på de där! Nostslgi

 4. Det är inte kul att köra i detta väder men ibland måste man. Älskar att titta på Scooby Doo men jag tycker precis som du att de gamla karaktärerna var roligare att titta på.

  • Nej det är det verkligen inte ja såklart ibland har nöden ingen lag. Ja Scooby Doo är ju en kult i sig men det är som alla andra serier allt ändras.

  • Hehe nä jag fick en smärre chock att den har gjort de inte alls samma sak ju. Ja veterinären gick bra & dem kom hem helskinnade 😁

 5. Ja fy för vädret, tur din pappa kunde åka.
  Tecknat har faktiskt aldrig varit min grej, vet inte varför faktiskt. Vi hade inte så mycket på tv när jag var liten, det var barnprogram kl 18.00 som man såg fram emor, kanske är dörför jag har svårt för det.

  • Ja vädret är verkligen hemskt. Aha okej ja men så kan det ju absolut vara alla familjer har de olika <3

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.