Sol & fågelkvitter!

Hej för det första så vill jag tacka alla som vill vara med i min Måndagsblogg och gästblogga riktigt kul att det uppskattas , jag kommer börja med detta den 18/2 vilken jag tycker ska bli så kul. Så tack alla fina <3

Sen vill jag säga att idag är det verkligen sol här hemma och när jag väl tog kort där ute så var det till och med fågelkvitter vilket gör mig så varm i kroppen snart är Våren här! Jag hoppas den kommer med stormsteg så man slipper denna snö kunde väl kommit till julafton istället. Nu sitter jag här i min goda ro med solen i ögonen men vad gör det ?

Idag ska jag iväg till vårdcentralen och ha en läkare undersökning får se vad dem säger , sen så kommer det en ny kyl och tvättmaskin till mamma och pappa med så blir väl att fixa med det. Imorgon ska jag till vårdcentralen igen men då är det blodprover som gäller inför mitt första besök hos diabetesläkaren i Lindesberg den 15e så många träffar inom sjukvården denna vecka men det är bara bra så jag får den hjälpen jag behöver.

Jag måste bara för idag lägga in en musik video som betyder mycket för mig det är ett speciellt tillfälle men den finns inom mig i all evighet.

42 Comments

  1. Hoppas att det går bra hos läkaren.
    ja fåglar kvittrar och visar att våren är på väg.
    Ha en bra dag
    Kramizzzzzar

  2. Har aldrig tänkt på att den låten hänvisar till förlust på det sättet videon visar. För mig har den ”bara” varit förknippad med hjärtesorg. Spännande med ett nytt djup!

    • Tack snälla det gick bra igår å idag. Ja jag är så glad att så många ville vara med. Såklart du har fina du ❤️

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.