Testat modifast!

Mamma & pappa äter modifast här hemma efter att mamma gjorde en mag operation , Christian har börjat med det också för att han vill gå ner i vikt fast jag inte tycker han är så särskilt stor. Sen så har jag testat detta med idag & de körde botten med min mage på en gång men antingen är de för min IBS eller min laktos som är överkänslig , men jag ska försöka testa några dagar & se om det blir bättre. Jag provade nu choklad pudding den är sjukt god 😍 jag hoppas att de kommer bli bättre i magen för tror att det kan vara bra för mig att äta modifast! 

Har ni testat modifast? Vad tycker ni om det ? Har det hjälpt er ? 

16 Comments

  1. Det låter som att det verkar vara något att prova. Tror på sånt där som är bevisat att det fungerar. Annars får du prova jokebe eller vad det heter. Lycka till med vad du än tar bara det passar dig.

    • Ja jag får se hur de passar med min mage helt enkelt. Ja jag har provat yokebee idag med så hoppas på bättre resultat Tack snälla du.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.