Tisdag morgon!

Hej på er mina fina! Här har ni lilla mig igen. Inatt har man sovit rätt okej förutom näsan som har runnit som en vattenkran , gick upp vid 5 idag med är väldigt imponerad över mig själv faktiskt.

Christian är på jobbet och jag har suttit och sökt jobb snart är det dags för mig att äta frukost och se en liten dusch på de. Idag blir det att gå till Vårdcentralen ska vara där 14:15 för att kolla upp kropp och knopp. Blir väl en dammsugning också om man orkar.

Gud så mycket snö det har blivit här hemma! Alldeles vitt på marken , ska bli kul att se hur mycket snö det är när jag ska ut och vandra till V-centralen.

Ska också ringa till tingsrätten idag angående adoptionen och se hur långt dem har kommit och om den ”där” har tagit sitt förnuft till fånga eller inte.. Att det ska vara så svårt.. Jag måste ju ha adoptionen klar så att mitt namn byte och efternamn kan gå igenom innan vi gifter oss.

Var väldigt skönt med en mobil/data fri dag igår efter 19 jag kommer köra så varje dag nu för det är nyttigt. Hoppas ni får en bra dag mina finaste!

Puss och kram

Låten jag bjuder på idag är det faktiskt min älskade pappa som spelar och sjunger! Lyssna och njut.

12 Comments

 1. Hej vännen.
  Vad duktig du är. Ja vi håller alla tummar och tår att allt faller på plats så att det blir klart för er.
  Jag gjorde också som du sa och tog en dator och mobilfri kväll igår och gissa om jag somnade tidigt. Detta ska jag banne mej fortsätta med.
  Snö i massor å jag längtar efter våren.
  Kan han sjunga ?
  Kramizzz från stygga tanten

  • Hej vännen. ,det är väl gott som klart bara lite annat som ska falla på plats också. Åh du gjorde det visst var de skönt 😁 ja det är så trist med snö visst vi har sol idag med men ja längtar till sommaren. Ja pappa kan sjunga han har gjort egna skivor m.m ❤️ kramar från lilla mig

  • Ja inte är det kul inte men välbehövligt. Tack det hoppas jag med men får snällt vänta 2 veckor till.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.