Hej på er 💕

Igår var det andra dygnet efter 19 som vi i familjen hade en mobil/datafri kväll riktigt skönt faktiskt man kan umgås istället för att hålla på med saker som kan stressa! Karln somnade helt ovaggat igår efter att vi la oss efter en hel jobbdag så stolt över honom. 💕 Mina & Christians promenader kommer få ta en paus en stund då jag ligger i feber man ska ju inte äventyra för mycket ,mamma är dålig också så nu har vi väl fått influensan ×2 typ. Min svägerska & brorsdotter ligger sjuka dem med tänker på er 💕

Igår fick jag också hem min nya klänning som jag eventuellt ska ha till bröllopet men står i valet eller i kvalet vilken jag ska ha 😂därför tänkte ja att ni mina läsare ska få rösta. Men tänk på att det ska vara 50-tals stil och raggarstuk på den.

🌸 Bilder kommer efter varandra. 🌸

Alternativ 1

Alternativ 2

Rösta på eran favorit skriv 1 eller 2 hjälp mig så är ni snälla❤️

30 Comments

 1. Usch ni får krya på er!

  Helt spontant med klänningarna säger jag oxå nr 2, mest för att jag personligen tycker att det är mer passande med ljusa färger på ett bröllop men det beror ju oxå på vad brudparet har för önskemål!

 2. Usch då ska ni aldrig bli bra ?
  Vad härligt utan mobiler på kvällen.
  Nr 2 naturligtvis. Inga döskallar på ett raggarbröllop.
  Då blir det Rock a Billy bröllop.
  Nej satsa du på nummer 2 det tycker jag.
  Krya på er nu
  Kramizzzar

  • Tydligen inte mamma å jag har dåligt immunförsvar så blir väl så. Tack vännen för din röst! ❤️ Tack de ska vi göra kramar

 3. Nummer 1 är så himla snygg men vet inte om det skulle passa till bröllop.
  Jag hade tagit på den rosa på ett bröllop.
  Vart har du köpt den med döskallar?

 4. tack som jag skrev i bloggen mår jag som ett urblåst päron. du ska absolut ha nr 2 som det ser ut nu. utan att sett dem IRL den är mest 50 tycker jag. din brordotter tycker bäst om 1 bara för skallarna skull. men om det är Lillan som ska ha den på sig så ska hon ha nr 2 hon psaar bäst i den och färgen.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.