God kväll finaste ni 💕

Vart en sväng till vårdcentralen idag lika bra att kolla upp när man kände av bihålorna så tack och lov fick jag iaf pancilinen ska ha den mellan 7-10 dagar. När jag kom hem tog jag lite lunch & prata lite med mamma & pappa sen gick jag och la mig & vila en stund. Vaknade till vid kvart över 2 & tog min första dos med kåvepeninen , sen kom min älskade karl hem från jobbet & vi tog en mumsig fika ihop. Min mamma hade beställt dubbel semla skjutsingen vad gott det var men man blir ju väldigt lätt mätt på den 😁

Nu så sitter jag & kollar på tv å tar det lugnt sa till mamma att ja ville dammsuga men det tyckte hon va dumt då jag har feber så lika bra att lyssna 😍

Hur har eran dag varit ?

11 Comments

  1. Åh gud vad gott det såg ut. Bra du lyssnade på mamma. Ta det lugnt när du har feber. Krya på dig nu och hoppas med. Hjälper du. Sj har sitter jag still o svetten rinner alf bläää

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.