Snö!!

Medans pappa & knutte var ute och skotta snö både på mark och tak så tog ja en dusch och sen måla jag en stund. Ibland så kan det vara skönt att bara färglägga i alla färger som går. Idag ska pappa göra pannkaka de ska bli gott. Får se om jag skriver mer ikväll ha en bra dag så länge.

31 Comments

  1. Ha en bra lördag ,ja har oxå varit ute o skottat puhh så jäkla tungt så nu värker o bränner de i hela ryggen,bara pillra lite till och vila.
    Va fint du målat 💟

  2. Oj är det så mycket snö som man måste skotta. Det har vi inte här. Det kan va avslappnande & sitta & måla. Fast jag tycker mer om appar. Det finns appar som man kan färga olika bilder. Alla är olika va vi tycker är avslappnande 🙂

    • Ja här hemma är det sjukt mycket snö man kan bli tokig för mindre 😂😁 ja det är de , ja jag har en app jag med som ja målar i ibland. 😁

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.