Spel Söndags listan #2

Jag som alla andra i min ålder eller i andra åldrar tycker väl om att spela allt mellan dator , tv-spel,sällskaps spel m.m och därför tänkte jag testa på mig att ha spelar söndags lista några veckor nu och se om det blir en succé eller inte. Jag har idag testat på mig att spela genom Origin och där blev det The sims 4. Något spel som jag verkligen uppskattar..

Vad tycker jag om The sims 4.

  • Jag tycker att det kul att man kan få göra sin egen sim.
  • Jag tycker att det är roligt när man får bygga upp hus från topp till tå.
  • Kan tycka att det är kul när man får jobba upp sig för att bli bra skribent eller konstnär m.m.
  • Kul att få upptäcka världen runt om.

Vad tycker jag inte om i spelet The sims 4.

  • Tycker att man borde få alla världar i ett svep.
  • Tycker att dem borde fixa så att man kunde ha vänner genom internet/online. 
  • Tycker att dem borde ha mer saker att välja på.
  • Tycker man borde få ha mer plats att bygga ut på. 

2 Comments

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.