Trist väder.

2a veckan som min älskade jobbar på sitt nya jobb han verkar trivas väldigt bra , jag hoppas dock han är försiktig idag då han fortfarande är förkyld men han är envis som en oxe så han testar på ändå. På morgonen så tog ja det lugnt innan jag tog en dusch & sedan frukost. Har plockat undan lite i våran lilla vrå , idag känner jag mig väldigt seg men de är väl sviterna för att fof ha en infektion i kroppen. Tråkigt väder ute grått & trist verkligen kan de inte komma lite sol nu ?! Hoppas ni andra får en toppen dag ❤️

Mamma gjorde en riktigt god sockerkaka igår med massor av gott i 😍 mamma kan baka hon ❤️❤️❤️

32 Comments

 1. Va bra att han trivs på jobbet. Jätteviktigt att trivas.
  Ja riktigt tråkväder nu vill jag ha vår och sommar.
  Din mamma är duktig det är mums med sockerkaka.
  Krya på er vänner.
  Kramizzzzar från tanten

  • Ja jag är så glad för hans skull. Ja jag med så man kan vara ute mer. Ja det är hon verkligen! Tack vår fina vän kramizzar tillbaka från oss

 2. Skönt att han trivs. Är annars svårt att hitta jobb man trivs med.
  Va gott det ser ut. Du får krya på dig & hoppas det går över snart

  • Ja det är det verkligen så glad för hans skull.Ja verkligen det är de alltid tyvärr. Tack snälla det lär man göra tids nog.

 3. Igår var de en seg dag ingen av oss i familjen ville gå till förskolan eller jobb men bara gilla läget.låter ju amazing att han trivs på jobbet.

 4. Så härligt att han trivs så bra på det nya jobbet. Idag är det verkligen grått och tråkigt här också. Till och med jag som är mer vinter- än sommarmänniska längtar efter lite sol och värme en sådan här dag.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.