Röstning <3

Hej på er denna soliga dag! Hoppas allt är bra med er. Idag är det ju riktigt ruggigt kallt ute helt galet men det är iaf ljust med lite sol,jag tänkte göra ett inlägg för er mina fina läsare och följare för jag skulle behöva eran hjälp till 1000%

Ni som vet så ska jag ju gifta mig den 18e Maj och hade då en omröstning på vilken av klänningarna jag skulle ha och det var många som rösta just på denna som är här nedanför! Så har bestämt mig att det kommer bli den! Tack igen för alla röster fina ni!

Men nu skulle jag behöva eran hjälp igen 😀 Jag kommer ha just den klänningen och sen kommer ja ha denna underkjol till.

Men det som är dilemmat som jag har nu är vilka skor jag ska ha till jag har 3 par att välja på.

Vill ni rösta så skriv gärna 1,2 eller 3 i kommentarsfältet så kommer jag räkna ihop rösterna allt eftersom sen!Men kom ihåg att det fortfarande är raggar bröllop tack på förhand.

56 Comments

    • Åh hade du vad kul att höra , tack snälla du för din röst. 😀 Åh vad gullig du är tack för din fina kommentar <3

    • Ja vi är raggar familj så det är väldigt häftigt en dröm för mig som blir verklighet. Okej tack snälla för din röst.

    • Men tack snälla fina du. Ja det är riktigt skoj faktiskt. Ja dem är svarta då får jag tacka för din röst. 😀

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.