Fixat & donat!

Igår så blev det inget inlägg för att jag helt enkelt inte orkade ibland blir de så, men igår så kom mamma & pappa hem med nya möbler till vardagsrummet herregud vilken skillnad det blev , dem köpte från Jysk dem skulle egentligen ha en fotölj där ifrån men det blev fel i beställningen mamma vill absolut inte ha en skinn fotölj men imorgon kommer en annan som dem ska hämta. I veckan som va så kom de hem en ännu en annan soffa som är mycket skönare än det andra va. Pappa & Knutte har verkligen varit duktiga å konkat å fixat & donat på alla sätt & vis så duktiga så!

44 Comments

  1. ja vilket lyft det vart i rummet, kändes luftigare med. men mycket fint och killarna var duktiga igår. jag håller med där. passade skitbra med den färgen med i rummet med allt annat. Mamma och pappa är duktiga med inredning och detaljer.

  2. Vad roligt med lite nya möbler! Ibland blir jag sugen på att slänga ut rubbet och börja om med inredningen. Skulle så gärna vilja ha en lite annan stil än den vi har nu. Inredning är dock inte min starka sida.

  3. Vad fint det blev vi ska också köpa nya möbler men vet inte än vilka vi är rätt många i familjen 💝 hoppas ni får en underbar dag kram kram

  4. Fina möbler. Vi ska också byta ut lite här hemma. Problemet är att vi tycker om så olika saker. Så det kommer inte bli lätt att bestämma. haha

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.